|
به گزارش خبرنگار ايرنا، عليرضا زاكاني شب گذشته در جمع طلاب حوزه علميه باقر العلوم تهران به عكس العمل كروبي و موسوي بعد از حضور ميليوني مردم در ۹دي اشاره كرد و گفت: حماسه ۹دي از عنايات الهي بود و لذا دوم خرداديها بعد از آن صريح برگشتند و گفتند ما احمدي نژاد را رييس جمهور قانوني ميدانيم و علت آن اين است كه احساس كردند كه اين موج خروشان مردم آنها را خواهد برد لذا كساني كه اكنون اين گونه اظهارنظر ميكنند براي اين است كه بمانند نه اين كه بگويند پشيمان هستند.
زاكاني افزود: كساني كه ميخواهند به سمت نظام و مردم برگردند بايد اول مرز خود را با آشوبگران و نظام سلطه مشخص كنند و بعد از مردم عذرخواهي كنند و بپذيرند كه جفا كرده اند.
زاكاني همچنين گفت: موسوي سرفتنه نيست بلكه يك ابزار است البته ابزاري كه جرمش از سر بودن بدتر است و بايد به جرمش رسيدگي شود.
وي افزود: ما نبايد به بررسي نقش افرادي مانند موسوي و كروبي بسنده كنيم بلكه بايد تمام واقعيتها را ريشه يابي كنيم تا در آينده يك موج بلندتري براي از بين بردن نظام درست نشود.
نماينده مردم تهران در مجلس به نقش امين زاده و تاج زاده در اغتشاشات پس از انتخابات اشاره كرد و افزود: اين دو از طيف دوم خردادي ها، مشاركت، مجاهدين انقلاب اسلامي و كارگزاران مسئوليت گرفتند تا موسوي و كروبي را تحريك كنند و عملا تصميم جاي ديگري گرفته ميشود و موسوي و كروبي با چهره انقلابي عامل اجراي آنها بودند.
زاكاني تبعيت از رهبري و دادن شعارهاي انقلابي را از جمله خصوصيتهاي كانديداهاي دور دهم رياست جمهوري دانست و اظهار داشت: هدف موسوي اين بود كه بعد از پيروزي در انتخابات به محدود كردن اختيارات رهبري ادامه دهد و اگر شكست خورد با كميته صيانت از آرا كه از قبل تشكيل داده بودند محملي را ايجاد كنند تا بازي را به هم بزنند و باج خواهي كنند.
زاكاني به مصاحبه موسوي با مجله تايمز اشاره كرد و گفت: او در اين مصاحبه تاكيد كرده بود كه با ادامه حضورهاي خياباني نسبت به محدود كردن دايره تصميمات رهبري اقدام ميكنيم.
** محور تفاهم قبل از انتخابات هاشمي رفسنجاني بود نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي به نقش هاشمي رفسنجاني در انتخابات دور دهم رياست جمهوري اشاره كرد و تاكيد كرد: محور تفاهم اين ها (موسوي، كروبي، رضايي) قبل از انتخابات هاشمي رفسنجاني بود.
وي به نقش فرزندان هاشمي نيز اشاره كرد و افزود: برخي از فرزندان او هم عناصر عملياتي در صحنه پس از انتخابات بودند، فائزه بخش خانمها را ساماندهي ميكرد و مهدي هاشمي هم كار اصلياش يگان راه انداختن و پشتيباني كردن بود.
زاكاني با اشاره به ماموريتش براي مذاكره با كانديداهاي معترض دور دهم رياست جمهوري گفت: در ملاقاتي كه با موسوي داشتيم او حرفي از تقلب نزد و گفت من نميتوانم برخلاف موج سبز حركت كنم چرا كه اگر اين كار را بكنم از من عبور خواهند كرد.
نماينده مجلس شوراي اسلامي افزود: ما از جلسهاي كه با موسوي داشتيم راضي بوديم اما وقتي فرداي آن روز نزد هاشمي رفسنجاني رفتيم او گفت كه موسوي با شما صريح صحبت نكرده چرا كه فرداي روز انتخابات با خاتمي و سيد حسن خميني به دفتر من آمدند و گفتند كه حداقل خواسته موسوي ابطال انتخابات است و چيزهاي ديگري هم ميخواهد.
زاكاني افزود: به اعتقاد ما آقاي هاشمي جفاي بزرگي در حق انقلابيها كرد و اطرافيانش هم كه تكليفشان معلوم است.
** سناريوي فتنه عميق بود نماينده مردم تهران در مجلس فتنه بعد از انتخابات رياست جمهوري را عميق دانست و درباره علت آن گفت: در ايجاد اين فتنه از داخل خود دستگاه حكومتي هم يارگيريهاي جدي داشتيم.
زاكاني افزود: نزديك انتخابات دو نظرسنجي از وزارت اطلاعات و وزارت كشور به دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي براي تجزيه و تحليل ارسال شد كه در آن پيش بيني شده بود انتخابات به دور دوم كشيده ميشود و اين برخلاف تمام پيش بينيهاي موجود بود كه گفته شده بود انتخابات در دور اول با اختلاف زياد به نفع احمدي نژاد تمام خواهد شد و هدف اين بود كه اگر كانديداهاي اصلاح طلب در انتخابات شكست خوردند اين دو نظرسنجي را مستمسك قرار دهند و بگويند در دستگاه دولتي اين نظرسنجي شده و زمينه را براي فتنه و تقلب در انتخابات ايجاد كنند.
در پايان اين جلسه نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي به سوالات جمع حاضر پاسخ داد.
|